Enlaces

Disseny web i creació botigues online
Empresa professional de disseny i creació web web a mida i especialmemt de la creació i el desenvolupament de botigues online amb el CMS Prestashop. També connectors per a qualsevol ERP, en especial SAP bussiness one per a Prestashop o magento.

dilluns, 5 de gener del 2015

Composició digital - Pràctica

La pràctica de l'assignatura Composició Digital constava de 3 parts.
La primera part es tractava de fer un brifing on s'explica al client el producte audiovisual que es desenvoluparà. La temàtica de la pràctica era lliure i en aquest apartat a part del Brifing amb les especificacions del projecte, també s'havia de fer un pressupost i un storyboard.

Composicio Digital Practica Part1 by Jaume Reig



La segona part de la pràctica es tractava de realitzar una maqueta del producte final que es desenvoluparia. La maqueta es tractava d'explicar mitjançant un producte audiovisual com seria el treball final, seguint les indicacions i especificacions del Brifing elaborat prèviament.



La part final de la pràctica era el producte audiovisual final llest per entregar-lo al client. Com sempre el producte s'havia de realitzar amb After Effects, i on prima més la composició digital que no pas l'edició del vídeo pròpiament.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada